Skip to content

Bliv medlem
Er du kommunist? Så bliv organiseret.

Derfor skal du være organiseret revolutionær

Igennem historien har vi set arbejdere og unge gå i kamp – i demonstrationer, strejker og revolutionære bevægelser, hvor der sættes spørgsmålstegn ved hele samfundets opbygning. De fleste af disse bevægelser er endt i nederlag – hovedsageligt fordi der har manglet en revolutionær organisation, der kunne kanalisere de enorme frustrationer og energi i en konstruktiv og samlet retning. Den Russiske Revolution sejrede netop på grund af Bolsjevikpartiets tilstedeværelse.

Vi ser allerede nu revolutionære og før-revolutionære bevægelser i resten af verden. Det er et spørgsmål om tid før vi også vil se sådanne i Danmark. De vil opstå uanset om der eksisterer en revolutionært organisation eller ej. Men deres udfald afhænger af hvorvidt vi har formået at bygge en tilstrækkelig stærk organisation, inden bevægelserne bryder ud. Det kan synes som en overvældende opgave. Der er naturligvis ingen garanti for succes – men at lade være med at gøre noget er en garanti for nederlag. Revolutionære Socialisters mål er at lægge grundlaget til et revolutionært parti – og vi har brug for dig.

TO TYPER MEDLEMSKAB

Der findes to slags medlemskaber af RS: A- og B-medlemskab.

A-MEDLEMSKAB

A-medlemmer har fulde medlemsrettigheder og indgår i organisationens arbejde. A-medlemskab er den klart mest hyppige form for medlemskab af RS og den type medlemskab vi vil anbefale dig der er enig i vores perspektiver at prøve af.

Et A-medlemskab kræver at man er aktiv i organisationen som del af en afdeling, der mødes ugentligt til afdelingsmøder. For at blive aktiv behøver man ikke at vide en masse om marxistisk teori eller at have læst marxistisk litteratur i forvejen. I RS lærer vi i fællesskab og prioriterer politisk skoling højt, ligemeget hvor et nyt medlem starter fra.

At være aktiv i RS kan sagtens sameksistere med en hverdag hvor arbejde, studier og familie også fylder. Som marxister ved vi at livet under kapitalismen er hårdt, og ens tid kan føltes dyrebar såvel som proppet. Men revolutionært arbejde tilbyder noget som intet andet kan: en dyb forståelse for verden og et kendskab til den politik der er nødvendige for at ændre den. Derfor erfarer vi oftest at medlemmer i takt med at deres politiske udvikling kommer til at bruge mere tid på at være aktive marxister. 

Hvis du kunne tænke dig at blive aktivt medlem af RS og IMT, så kontakt os. Du kan også være medlem selvom du bor i et område uden en RS-afdeling, gennem vores online-afdeling, der mødes virtuelt. Kontakt din lokale afdeling eller vores nationale kontor for at høre mere. Så fortæller vi mere over en kop kaffe, online eller telefonisk hvor vi kan forklare nærmere om organisationen, IMT, medlemskab osv. 

B-MEDLEMSKAB

B-medlemskab er for de der har meget travlt med arbejde, studier eller familie og derfor ikke kan finde tid til at være aktive, men som gerne vil støtte organisationen økonomisk og følge med i dens virke. Hvis du tegner et B-medlemskab på 50, 100 eller 200 kroner om måneden, giver du et meget vigtigt bidrag til RS. RS er 100% økonomiske uafhængig og får hverken støtte fra rigmænd, fonde, stat eller kommuner. Dette er en politisk beslutning. Modsat alle andre politiske organisationer i Danmark er hele vores økonomi baseret på bidrag fra medlemmer og sympatisører.

B-medlemmer modtager organisationens avis Revolution 10 gange om året. Yderligere får man med jævne mellemrum rapporter om organisationens arbejde og bliver inviteret til åbne arrangementer.

Vælg én af nedenstående medlemskaber!

A-medlemskab – Bliv aktiv i RS og vær med til at bygge de revolutionære kræfter i Danmark
Skriv til vores nationale kontor Skriv til en lokalafdeling

B-medlemskab – 50 kr/md
Bliv medlem

B-medlemskab – 100 kr/md
Bliv medlem

B-medlemskab – 200 kr/md
Bliv medlem

B-medlemskab – 500 kr/md
Bliv medlem

Tilbage