Skip to content

IMT

RS er den danske sektion af den Internationale Marxistiske Tendens (IMT). Allerede Marx påpegede at kampen for socialisme kun kan være international med de berømte ord fra Det Kommunistiske Manifest, at “arbejderne har ikke noget fædreland”. Marx tog konsekvensen af sine ord og opbyggede en International organisation, der samlede arbejdere i fælles kamp på tværs af grænser.

IMT bygger videre på disse traditioner for internationalisme fra Marx. IMT har hjemmesiden In defence of Marxism, der opdateres næsten dagligt med analyser af aktuelle begivenheder og teoretiske og historiske artikler. IMT har grupper i mere end 30 lande verden over. Fra USA til Argentina, Nigeria, Indonesien, Pakistan og det meste af Europa. Her kan du finde links til vores forskellige sektioner.

Som medlem i RS er man automatisk medlem af IMT. IMT fungerer som en verdensorganisation, og kammerater fra IMT samles hver sommer og diskuterer det internationale perspektiv, situationen i de forskellige lande, mere teoretiske og historiske emner, samt de forskellige sektioners arbejde. Hvert andet år holder IMT en verdenskongres.

Find IMTs hjemmeside her.

Tilbage